Scholen

Scholen

Wanneer u als Basisschool of Middelbare school liever “In-House” trainingen aanbiedt voor uw leerlingen dan kunt u in overleg met Typebureau van der Pluijm kiezen voor een op maat gesneden cursus. Steeds meer scholen kiezen voor deze optie omdat het de ouders van uw leerlingen, uw onderwijsinstelling en Typebureau van der Pluijm voordelen biedt. Alle partijen halen hier voordeel uit. Voor de leerlingen is het extra prettig om in een vertrouwde omgeving de lessen te kunnen volgen.

Wellicht bent u als ouder van een leerling op deze pagina aan het kijken. Wanneer er les gegeven kan worden op uw basisschool dan kunnen we de kosten verlagen naar €165 per leerling voor de cursus (i.p.v. €169). Wij doen dit altijd (en enkel) wanneer uw basisschool hiermee akkoord gaat en met ons wil samenwerken. Overleg eens met uw basisschool of maak een afspraak met uw school en ons om dit te bespreken. Verschillende basisscholen zijn u al voorgegaan.

Voordelen voor ouders van leerlingen

-De kinderen kunnen direct na schooltijd lessen volgen.
-Lessen worden gegeven in een vertrouwde schoolomgeving wat de prestatie ten goede komt.
-Bij een groep van 8 cursisten kan de prijs van de cursus verlaagd worden naar €165 per cursist (i.p.v. de normale €169).
-Minder naschoolse opvang vereist.

Voordelen voor de onderwijsinstelling

-Extra service voor leerlingen en ouders.
-Ouders van leerlingen waarderen deze service als zeer positief.
-De overhead van uw instelling wordt optimaal benut.

Voordelen voor Typebureau van der Pluijm

-Lagere advertentiekosten. Dit voordeel kan worden doorberekend aan de klant.
-Apparatuur van schoolinstelling kan worden gebruikt, dit resulteert in een lagere eindprijs voor de eindklant.
-Groepen worden gemakkelijker gevuld, waardoor er meerdere lessen in 1 jaar kunnen worden gegeven.
-Sterkere band wordt opgebouwd met onderwijsinstelling en ouders van leerlingen, hetgeen goed is voor de naamsbekendheid.

Klik hier voor een voorbeeld van cursusopzet. Mocht uw basisschool al een samenwerkingsverband hebben met Typebureau van der Pluijm, dan kunt u hier klikken voor aanmelding.

Indien u meer informatie wilt of tot samenwerking over wilt gaan met Typebureau van der Pluijm, gelieve een email te sturen naar info@typebureau.nl of neem contact op met ons kantoor via 013 513 3793. Vermeld in het bericht op welke school er les gegeven zou moeten worden en om hoeveel cursisten het zou gaan. Wij kijken uit naar een positieve samenwerking!