Kinderen

Onze aanpak

Alle lessen duren ieder 90 minuten. Deze worden om de veertien dagen gegeven.  Je kunt de cursus starten in Augustus/September, precies wanneer het nieuwe schooljaar begint. Dan heb je je diploma ongeveer in Januari van het daaropvolgende jaar.

Je kunt er ook voor kiezen om de cursus te starten in Februari, dan heb je je diploma voor de grote vakantie. De cursus bestaat uit 9 lessen, waarvan les 9 het examen is.

De lessen zijn opgebouwd met gebruik van een cursusboek. Na iedere les wordt huiswerk opgegeven. De gemiddelde tijd hiervoor bedraagt ongeveer 20 minuten.

De lessen worden gegeven op computers van het bureau. Deze staan bij aanvang van de les klaar.

Voor het huiswerk krijgt de cursist een universeel toetsenbord in bruikleen welke kan worden aangesloten op de computer.

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan de typevaardigheid en snelheid. Omdat we op de computer werken besteden we ook volop aandacht aan de basisvaardigheden binnen het tekstverwerkingsprogramma Word. We gaan de teksten zodanig leren aanpassen, dat onze cursisten na de cursus een mooi verslag kunnen maken. Opgesierd met kleur, Word art, plaatjes, zelfs het maken van stripverhaaltjes komt aan bod!

De laatste les bestaat uit het examen.
Iedere cursist heeft recht op een herexamen na overleg met de lerares.

Elke les wordt begeleid door een ervaren docent. Deze stimuleert, motiveert, begeleidt, en geeft elke leerling handige tips. Online cursussen zijn heel hip en trendy, maar de ervaring leert dat het “2de” kind in het gezin toch gaat voor persoonlijke begeleiding! Wij weten dat het niet werkt (en ook helemaal niet leuk is!) om een kind alleen te laten aanmodderen met een online cursus…

Klik hier om je nu aan te melden! En klik op deze link om een overzicht te krijgen van waar wij les geven. En wil je weten wat je ouders moeten betalen voor de cursus? Dan kun je op deze link klikken.