Kinderen

Persoonlijke begeleiding

Voor het aanleren van een nieuwe vaardigheid, is het erg belangrijk om persoonlijke begeleiding te krijgen.

Zeker voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Bij Typebureau van der Pluijm staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel.

Klassikale lessen

Er is bewust gekozen voor klassikale lessen. Op deze manier kunnen de kinderen ook van elkaar leren. In een prettige omgeving wordt er groepsgewijs geleerd en geoefend. Het huiswerk moet naar elke les worden meegenomen. Dit is een extra stok achter de deur om te blijven oefenen. De docent kan dan tips geven om op deze manier de progressie van het kind te bespoedigen.

Persoonlijk vorderingenrapportage

Voor elk kind wordt door de docent een vorderingenrapportage bijgehouden. Deze vorderingenrapportage staat achterin het cursusboek. Hier worden tips genoteerd, complimentjes, maar ook de progressie in snelheid bijgehouden. Op deze manier heeft u als ouder of verzorger een goed inzicht in de vooruitgang van uw kind.

Kinderen worden dus niet aan hun lot overgelaten, maar persoonlijk begeleid voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Klik hier om uw kind aan te melden! En klik op deze link om een overzicht te krijgen van waar er les wordt gegeven. Voor de prijs van de cursus kunt u op deze link klikken.