Kinderen

Persoonlijke begeleiding

Voor het aanleren van een nieuwe vaardigheid, is het erg belangrijk om persoonlijke begeleiding te krijgen.

Zeker voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Bij Typebureau van der Pluijm staat persoonlijke begeleiding hoog in het vaandel.

Klassikale virtuele online lessen

Er is bewust gekozen voor klassikale virtuele online lessen. Met begeleiding van een ervaren docent tijdens de lessen. Op deze manier kunnen de kinderen ook van elkaar leren. In een prettige omgeving wordt er groepsgewijs geleerd en geoefend. Het huiswerk moet na elke les worden gemaild. Dit is een extra stok achter de deur om te blijven oefenen. De docent kan dan tips geven om op deze manier de progressie van het kind te bespoedigen.

Persoonlijk vorderingen rapportage

Voor elk kind wordt door de docent een vorderingen rapportage bijgehouden. Deze vorderingen rapportage volgt elke les na het inleveren van het huiswerk. Hier worden tips genoteerd, complimentjes, maar ook de progressie in snelheid bijgehouden. Op deze manier heeft u als ouder of verzorger een goed inzicht in de vooruitgang van uw kind.

Kinderen worden dus niet aan hun lot overgelaten, maar persoonlijk begeleid voor het bereiken van een optimaal resultaat.

Klik hier om uw kind aan te melden! En klik op deze link om een overzicht te krijgen van waar er les wordt gegeven. Voor de prijs van de cursus kunt u op deze link klikken.