Bedrijven

Onze aanpak

In overleg met een vertegenwoordiger van Typebureau van der Pluijm wordt er gekeken wat de behoefte betreft binnen uw bedrijf.

Het kan zijn dat er echt gewerkt moet worden aan de typevaardigheid. Uw medewerkers dienen enkel te leren typen. Voor medewerkers die veel met het numerieke gedeelte van het toetsenbord werken kan het wenselijk zijn de focus meer hier op te leggen. Er kan ook gekozen worden voor een combinatie, zowel het lettergedeelte als het numerieke gedeelte.

Wanneer er bekend is waar de focus op gelegd dient te worden, wordt er bekeken waar de lessen worden gegeven. Dit kan op een locatie van Typebureau van der Pluijm. Wanneer uw bedrijf over lesruimte beschikt komt er een docent van het bureau naar u toe.

De cursus bestaat uit 5 lessen van ieder 1 uur. Deze worden om de veertien dagen gegeven. Na iedere les wordt er oefenmateriaal opgegeven. De gemiddelde tijd hiervoor bedraagt ongeveer 20 minuten. Aangezien typen een vaardigheid is, is het erg verstandig (en uitdagend!) om te oefenen.

Tijdens de cursus wordt aandacht besteed aan het blind leren typen met 10 vingers. Verder wordt er ook gelet op uw snelheid, en worden er tips gegeven om deze te verhogen.

De lessen worden gegeven op laptops van het bureau. Wanneer u het prettiger vindt de lessen te volgen op uw eigen computers is dat ook een mogelijkheid. Voor het oefenmateriaal krijgt de cursist een universeel toetsenbord in bruikleen. Deze kan worden aangesloten op de thuiscomputer of laptop.

Vrijblijvende offerte of aanmelding

Klik hier voor een vrijblijvende offerte. Of neem contact op met het kantoor op 013 513 3793.